SZÉP kártyás fizetés

OTP

https://otpszepkartya.hu/ felület megnyitása

• Az OTP Szép kártyáról történő utaláshoz mindenképp szükséges a Regisztráció! Amennyiben még ez nem történt meg, kérjük regisztrálj! A baloldalon lévő választómenü Regisztráció pontjára kattintva!

• A regisztráció megtörténte után lépj be az email cím, jelszó és az ellenőrző kód segítségével; válaszd ki a fejlécben található menüpontból az Ügyintézés pontot, majd a választómenüből válaszd az Előlegfizetés menüpontot.

• Ezt követően válaszd ki a listából szálláshelyünk nevét (Duna Lodge), majd add meg az utalandó összeget! Az utalás közleményében tüntesd fel a foglalási azonosítót (a foglalást visszaigazoló email-ban találod), hogy be tudjunk azonosítani az összeg érkezésekor!

MKB

Kérjük oszd meg velünk az MKB SZÉP Kártya azonosítószámát

Az azonosítószámot a kártya első oldalán, a kártyaszám alatt találod meg. Ezután elindítjuk az engedélyeztetést, és e-mailben megadjuk az előrefizetési azonosítót.

Hagyd jóvá az előrefizetést!

Nyisd meg a Fizetés internetes engedélyeztetéssel felületet. Add meg a tőlünk kapott előrefizetési azonosítót, saját kártyád utolsó 8 számjegyét, az előre fizetendő összeget és az e-mail címet, majd hagyd jóvá az előrefizetést.

A fizetésről értesítést küldünk.

A sikeres fizetésről e-mailben értesítést küld a Bank számunkra is.

K&H